Αστρονομικές ομιλίες του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας

Αγαπητοί φίλοι, την Τετάρτη 10/7 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη καλοκαιρινή συνάντηση του Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας με μια διπλή αστρονομική ομιλία! 

Αρχικά, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Λέτης Σταύρος θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα “Ο θάνατος των άστρων (2ο μέρος) – Εκρήξεις Supernova, Αστέρες Νετρονίων και Μαύρες Τρύπες”. Στη συνέχεια ο κ. Λιώρης Παναγιώτης, μέλος του ΔΣ, θα πραγματοποιήσει τη δεύτερη ομιλία με τίτλο “Τηλεσκόπια: χαρακτηριστικά και αρχές λειτουργίας”. 

Η θεματολογία της συνάντησης αυτής επιλέχθηκε με σκοπό να συνδυαστούν δύο είδη ομιλιών, μία πιο θεωρητική και μία πιο πρακτική. Ο στόχος εξάλλου του Συλλόγου μας είναι να προσφέρει όχι μόνο θεωρητική αλλά και πρακτική γνώση στα μέλη του και στους συμμετέχοντες στις δράσεις του. 

Η εκδήλωση είναι φυσικά ανοιχτή για όλους και κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Επίσης, θα θέλαμε να τονίσουμε πως απευθύνεται και σε αρχάριους στον χώρο της Αστρονομίας, επομένως αποτελεί μια πολύ καλή αρχή για όποιον κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο αυτόν!

Τόπος συνάντησης: γραφεία του Τοπικού Συμβουλίου Νέων και της Χορωδίας στα κτίρια του Δημαρχείου (πλαϊνό κτίριο, οδός Οσίου Σεραφείμ).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο 6983233996.

Σας περιμένουμε όλους!

Με εκτίμηση,

εκ μέρους του ΣΕΑΒ

ο Πρόεδρος Σταμάτης Καλαμιώτης

Σχετικά